fbpx
Lingeriestyliste Maurann | Hemiksem

Maurann's wastips

Geniet langer van je favoriete lingerie en pas deze wastips toe.

Wist je dat...

  • 70% van de vrouwen de verkeerde beha dragen?
  • het dragen van een niet passende beha kan leiden tot fysieke ongemakken zoals rugklachten?
  • een vrouw gemiddeld 7 keer in haar leven van beha-maat verandert?

BLIJ DAT HET PAST

De juiste lingerie dragen is belangrijk en daar neem je best even de tijd voor.
Meisjes, vrouwen, mama’s, ouder wordende dames, dames na een borstoperatie, iedereen krijgt bij Maurann Lingerie bijzondere aandacht om je die lingerie te laten ontdekken die perfect past bij je lichaam, je stijl, je leven.

Je Maurann Lingerie styliste zal je vanuit haar expertise tonen hoe zorgvuldig uitgekozen lingerie de mooiste aspecten van je lichaam benadrukt. Durf jezelf te laten opmeten en adviseren. Wij zijn pas tevreden als jij voelt dat je de juiste keuze gemaakt hebt.

Meer functionele lingerie voor tijdens het sporten, de zwangerschap of borstvoeding hoeft niet in te boeten aan keuze of design. Voor heel bijzondere gelegenheden in het leven hebben wij ook heel bijzondere lingerie. Subtiel, romantisch of met een tikkeltje meer. Bij Maurann Lingerie kun je je op-en-top vrouw voelen.

Het past… of toch bijna! Schouderbandjes te lang, rugpand een beetje te breed, broekspijpen van je pyjama te lang, aanpassing van je beha naar je bruidsjurk, … Geen probleem, wij voeren retouches uit in eigen atelier

LINGERIE STYLING SPECIALISTE

Wij ontvangen al enkele jaren het label ‘Lingerie Styling Specialiste’ van Van De Velde, een kwaliteitslabel dat enkel gegeven wordt aan winkels die professionele opleidingen volgen, met aandacht voor de juiste maat, onthaal en advies rond snitten, kleur en persoonlijke stijl.