fbpx
Kousen, panty's, kniekousen | Maurann Lingerie | Hemiksem

Geef je outfit dat tikkeltje meer.

Als het buiten fris en kil wordt, laat dan zeker niet je rokjes, kleedjes en shortjes links liggen, maar geef je blote benen een update. Hoe geef je je outfit dat tikkeltje meer? Dat lees je hier:

Door te kiezen voor kniekousen of sokken, kan je outfit er in 1 handomdraai anders uitzien: speelser, jonger, hipper, … Je benen zien er optisch ook langer uit met een afslankend effect tot gevolg. Treed uit je comfortzone en probeer deze uit. Nu bij Maurann Lingerie aan -50%. TIP: breng je outfit en schoenen mee, wij zoeken voor jou de perfecte combo.

 Kies je voor een gekleurde panty of panty met print, dan ga je ‘all the way’. Wauw, je zal schitteren in de grauwe en grijze winter. Een opvallende broderie, stippen of strepen geven je ‘little black dress’ meteen meer pit. Klaar om te feesten? TIP: breng je feestkledij en gympen of pumps mee en shop een bijpassende panty voor de helft van de prijs bij Maurann Lingerie.

Volg ons op Facebook en Instagram.