fbpx
Feest Lingerie

Welke feestlingerie moet er op jouw verlanglijstje staan?

Bij Kerst en Nieuwjaar denk je spontaan aan glamoureuze outfits en mooie afgewerkte details. Dit vertaalt zich niet alleen in je kleding, maar ook in wat je draagt onder die party outfit. Welke feestlingerie moet er op jouw verlanglijstje staan?

Zwart is helemaal niet saai

Zwart is traditioneel bij feestkledij. De juiste keuze van materialen en details maken het verschil. Denk bijvoorbeeld aan kant, zachte zijde, een tikkeltje goud of een aantal blinkende accentjes. It’s all in the details, ladies.

Een extra dimensie

Hartvormige lingerie of een feestelijke rug geven je feestjurk een extra dimensie. Kies je voor een outfit met kleur, dan is blauw het nieuwe zwart en is rood nog steeds de ultieme kerstkleur. Breng je feestoutfit mee naar Maurann lingerie en pas tot het helemaal perfect is.

Vergeet het slipje niet

Qua slipjes is er voor iedereen wat wils. Elegante hoge tailleslips die de heupen elegant in de kijker zetten. Kanten strings die heel leuk zijn onder een strakke broek. Of kies voor een delicate, subtiele slip en voel je op-en-top vrouw.

En voor na het feest …

Blijf in de glamour vibes, ook na het feest. Kies voor nachtkledij met een feestelijk tintje. Ook fijn om door te dragen op een winterse dag.

Trakteer jezelf tijdens de feesten of laat dit verlanglijstje ergens slingeren. Je doet er de gever en jezelf een ongelooflijk groot plezier mee.

 

Volg ons op Facebook en Instagram.

Inspiratie: “Polienne” van MarieJo