fbpx
Lingerie bij zwangerschap of borstvoeding

Lingerie bij zwangerschap of borstvoeding

Je bent zwanger. Van harte gefeliciteerd. Binnen enkele maanden verwelkom je jullie kleine wondertje. Je kan je moeilijk voorbereiden op de speciale liefde die je voor je kindje zal voelen. Je kan je ook niet volledig voorbereiden op de fysieke ongemakken van je zwangerschap. Of op wat er allemaal komt kijken bij de zorg voor dit mirakeltje. Maar je kan je wel volop voorbereiden met mooie en aangepaste lingerie tijdens je zwangerschap en de borstvoeding.

Waarom speciale lingerie dragen tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de periode van borstvoeding verandert je lichaam voortdurend. Het is onbegonnen werk om telkens nieuwe lingerie te kopen die wat groter is. Bovendien biedt standaardlingerie onvoldoende steun. Het is zelfs opletten geblazen. Te strakke lingerie knelt de groeiende melkklieren af.

Hoe biedt aangepaste lingerie voor zwangerschap en borstvoeding comfort?

Wat betreft de beha’s zijn er twee types. Er zijn de meegroeibeha’s die je tijdens de zwangerschap draagt. Daarnaast heb je voedingsbeha’s. Die zijn ook geschikt tijdens de zwangerschap. Beide types passen zich aan je veranderende lichaam aan. Ze bieden de gepaste ondersteuning zonder te spannen. Bij borstvoedingsbeha’s maak je met handige klemmetjes de voorkant los. Dit is zo handig en eenvoudig dat je volle focus naar dat kwalitatieve moment met je kindje gaat.

Zwangerschapslips worden vervaardigd uit elastisch materiaal en past zich perfect aan aan je veranderende lichaam.

Voel je goed in je vel met mooie lingerie

Een zwangerschap is een speciale ervaring voor jou als vrouw. Je lichaam verandert. Ook op emotioneel vlak is het een heel bijzondere periode. De onzekerheid slaat soms toe. Het is belangrijk om je goed in je vel te voelen. Om de schoonheid van je veranderende lichaam te zien. Lingerie voor zwangerschap of borstvoeding hoeft niet eentonig te zijn. Kies voor op en top vrouwelijke modellen die je schoonheid in de verf zetten.

Voel je mooi tijdens je zwangerschap. Ga voor de paskamerservice van Maurann.

Maurann Mama

Onze lingerie met het “Maurann Mama” icon is speciaal uitgekozen voor de zwangere dames en mama’s die borstvoeding geven.

Het dragen van een correcte comfortabele beha tijdens de zwangerschap kan heel wat gezondheidsproblemen voorkomen. Een borstvoedingsbeha moet praktisch zijn, maar vooral ook mooi en op en top vrouwelijk.
Laat je daarom uitgebreid adviseren en geniet van onze paskamerservice.

Mis geen enkele lingerietip en volg ons op Facebook of Instagram.