fbpx
Maurann Hemiksem comfortabele lingerie

5 redenen om voor comfortabele lingerie te gaan

Elke vrouw is anders. Denk dus niet dat alle lingerie bij iedereen past. Bovendien verandert elke vrouw tijdens verschillende levensfases. Je draagt dus niet je hele leven dezelfde maat en hetzelfde type lingerie. Wil je weten welke lingerie goed bij jou past? Dan is er 1 magisch woord: comfort. Voelt de lingerie comfortabel aan? In dat geval zit je met de juiste maat. En wat voor jou comfortabel is, zal voor de andere misschien helemaal niet passen. Of omgekeerd. Lingerie is heel persoonlijk. Ben je toch geneigd om lingerie te kopen die niet helemaal perfect zit, maar wel prachtig oogt? Wij geven je 5 redenen om het niet te doen en ten volle voor comfortabele lingerie te gaan.

  1. Mooie lingerie in alle vormen en maten.

De tijd dat comfortabele lingerie oubollig oogt is voorbij. Ook modellen met een grotere cupmaat of modellen met brede schouderbandjes zijn verfijnd afgewerkt. Merken als Anita zijn hierin gespecialiseerd en dragen het hoog in het vaandel om hun mooie lingerie heel vrouwelijk af te werken.

  1. Comfortabele lingerie oogt mooi aan de buitenkant.

Lingerie zit verborgen onder je kleren, maar is toch de basis voor een goede look. Lingerie met goede ondersteuning en een perfecte pasvorm geven je uitstraling extra cachet. Je hebt een betere houding en voelt je zichtbaar goed in je vel.

  1. Comfortabele lingerie is goed voor de gezondheid.

Je leest het goed. Niet-passende lingerie veroorzaakt fysieke ongemakken. Schouderbandjes die te dun zijn snijden in je schouders en veroorzaken irritatie aan de pezen. Te knellende of te losse lingerie leidt dan weer tot klachten aan nek, rug en hoofd. Je doet jezelf dus geen plezier als je oncomfortabele lingerie koopt.

  1. Comfortabele lingerie voel je nauwelijks.

Ben je je constant bewust van je lingerie? Dan is er iets grondig fout. Comfortabele lingerie voel je bijna niet. Toch biedt ze voldoende ondersteuning. Wedden dat je nu even bewust op je lingerie gefocust bent? Goed zo. Kritisch nadenken helpt je op weg naar een leven vol comfort.

  1. Advies op maat om comfortabele lingerie te kiezen

Zie je door het bos de bomen niet? Dan is er goed nieuws. Je staat er niet alleen voor om de lingerie te kiezen die voor jou het best past. De specialisten uit de lingeriezaak kennen hun vakgebied als geen ander. Zo ga je steeds naar huis met mooie lingerie die je comfort verhoogt.

Vind jouw mooie en comfortabele lingerie bij Maurann dankzij de persoonlijke paskamerservice.

Voel je mooi. Ga voor de paskamerservice van Maurann.

Maurann Comfort Lingerie

Onze lingerie met het “Maurann Comfort” icon is speciaal uitgekozen voor dames die nood hebben aan comfortabel zittende lingerie.

Het dragen van een correcte comfortabele beha kan heel wat gezondheidsproblemen voorkomen. En comfort hoeft helemaal niet in te boeten op elegantie en verfijning.


Laat je daarom uitgebreid adviseren en geniet van onze paskamerservice.

Mis geen enkele lingerietip en volg ons op Facebook of Instagram.