fbpx

Wij staan er terug en hoe

Dat de afgelopen weken op z’n minst gezegd ‘zwaar’ waren, dat moet ik je vast niet vertellen. Wat een jaar vol events, acties en feest moest worden omwille van 15 jaar Maurann Lingerie, werd abrupt afgebroken met de verplichte sluiting van onze winkel. Onze gekende paskamerservice konden we vanaf dan niet meer geven.

Maar in 15 jaar tijd bouw je wel een stevige ruggengraat op. De tranen, ongeloof en verbijstering maakten al snel plaats voor strijdlust, ambitie en vertrouwen. Vertrouwen in een nieuwe toekomst voor Maurann Lingerie. Een toekomst die er weliswaar anders zal uitzien, maar die er staat op de fundamenten van 15 jaar lingeriestyling met een klantenservice van hoog niveau

Onze paskamerservice is nog steeds niet online te koop

Hoewel we de afgelopen weken werk hebben gemaakt van de uitbouw van onze webshop, kan je daar helaas nog steeds niet terecht voor onze paskamerservice die je bij ons in de winkel gewend bent. Onze webshop is er om je vertrouwde ondergoed en slaapkledij gemakkelijk online te bestellen. Ook een aantal stuks heren badmode vind je daar. Of bestel op elk moment van de dag van waar je ook bent een geschenkbon. Je kan er bovendien voor kiezen om deze te laten verpakken in onze luxe verpakking of in cadeauverpakking. Super handig, toch!?

De waardebon met extra aankoopwaarde blijft

Althans, niet permanent, maar wel op speciale momenten. Zo geniet je van je extra korting zoals je gewend was tijdens bijvoorbeeld onze opendeurdagen, maar heb je langer de tijd om op je gemak te komen kiezen en passen.

Onze gespecialiseerde service blijven we uitbouwen

Onze Plus Que Parfait service is er voor dames met borstkanker of een andere ziekte die het lichaam ingrijpend verandert. Zij vinden bij Maurann Lingerie datgene wat ze verdienen, namelijk meer dan de perfectie.

Daarnaast hebben we Maurann Comfort voor dames met nood aan een hoog draagcomfort en onze Maurann Sport omdat bij sporten een goed passende sportbeha van cruciaal belang is.

Doorheen onze jaarkalender vergeten we de mannen niet. Twee maal per jaar hebben we onze ‘mannen in de kijker‘. Blijf ons volgen op sociale media en mis dit niet.

En we eindigen bij waar het allemaal begint … zwangere dames en dames die borstvoeding geven kunnen bij Maurann Mama terecht voor de beste combo tussen comfort, gebruiksgemak en vrouwelijkheid.

Kom in de komende weken zeker eens langs en ontdek Maurann Lingerie in een nieuw jasje dat vertrouwd aanvoelt.

Tot binnenkort,

Ann en het Maurann Team