fbpx
Schitter tijdens de feestdagen met unieke feestlingerie

Schitter tijdens de feestdagen met unieke feestlingerie

Kerst en nieuw staan voor feest. Of je het nu elders viert of thuis. Met een grote groep of gezellig klein en fijn met je beste vrienden of familie. Feestelijke kleding hoort er bij. Het shoppen, het aandoen, je haren stylen en je feestelijk opmaken. Een zalig feel good moment. Laat dit in alles doorstralen. Start bij de juiste feestlingerie met deze 7 tips.

  1. Nachtblauwe feestlingerie is de nieuwste trend.

Wil je een uniek setje feestlingerie maar weet je niet wat? Ga dan voor nachtblauwe lingerie. Nachtblauw is de nieuwe modekleur voor feestlingerie. Deze unieke kleur is een tikkeltje mysterieus en geeft je feestoutfit de finishing touch. Nachtblauw heeft nog een groot voordeel. Het past bij alles. Is je outfit zwart, rood, zilver of goud? Met nachtblauw zit je altijd goed.

Toch liever stijlvol zwart met hier en daar een blinkend accent? Maurann heeft een uitgebreid assortiment aan lingerie met feestelijke stofjes en kanten details.

  1. Outfit met een open rug? Ga voor lingerie met een stijlvol rugdetail.

Je ziet in de winkel een prachtig kleedje of een bijzondere jumpsuit. Maar de open rug schrikt je af. Welke lingerie draag je daar onder? Want dit zonder lingerie dragen is geen optie. Laat je hierdoor niet tegenhouden. Ga voor een lingeriesetje met bijpassend rugdetail met kant of met kruisende bandjes.

  1. Kies strapless lingerie voor een accent op je schouders.

Strapless kledij of kledij met kant rond de schouders is op en top feestelijk. Doe je outfit alle eer aan en kies voor lingerie zonder bandjes. Niets voor jou? Toch wel. We hebben modellen in verschillende kleuren en maten. Kom langs en ervaar het comfort van deze ultieme feestlingerie.

  1. Naadloze lingerie is onzichtbaar.

Een blouse of kleedje in een bijzondere stof? Ga dan voor lingerie die zich niet aftekent in je kledij. Naadloze lingerie is ideaal om jou volledig te laten stralen.

  1. Feestelijke shapewear accentueert je silhouet.

Voel je je wat onzeker om dat aansluitende kleedje of die strakke broek aan te doen? Dat is helemaal niet nodig. Met feestelijke shapewear zie je er sowieso stralend uit. Je figuur komt mooi uit en je voelt je comfortabel en zelfzeker.

  1. Feestlingerie als geschenk.

Feestlingerie krijgen is minstens even leuk als feestlingerie dragen. Geef een hint aan jouw partner. Jouw favoriete lingeriewinkel helpt je partner verder om jou het perfecte geschenk onder de kerstboom te bezorgen.

  1. Feestlingerie in de perfecte maat dankzij de paskamerservice.

70% van de vrouwen draagt lingerie in de verkeerde maat. Dit is niet comfortabel op vele vlakken. Laat je begeleiden door Maurann. De paskamerservice garandeert de ideale maat. Beweeg vrij. Laat je maar gaan op de dansvloer. En breng zeker je feestoutfit mee naar de winkel. We gaan samen op zoek naar de perfecte stijl voor jouw feestdagen.

Ga langs bij Maurann voor jouw perfecte feestlingerie.