fbpx
Ga stijlvol de zomer van 2022 in met deze badmodetrends

Ga stijlvol de zomer van 2022 in met deze badmodetrends

Zon en water. Een cocktail bij de hand. Een boek om rustig te lezen of goed gezelschap voor een gezellige dag. Wat moet een mens nog meer hebben om eens goed te ontspannen? Kijk nu al uit naar de vakantie. Benieuwd naar de nieuwste trends in de badmode? Lees ze hier en ga stijlvol de zomer van 2022 in.

De print met gouden kettingen is terug van weggeweest.

Je herinnert je ze wellicht nog. De zijden blouses of sjaals met prints van gouden kettingen die willekeurig de stof doorkruisen. Deze kleurrijke print is terug van weggeweest en staat beeldig op een badpak of bikini. Combineer dit met een eenvoudige strandjurk en je look is helemaal af.

Subtiele patronen van tijger of luipaard.

Het luipaard- of tijgermotief blijft een hit in badmode. Maar dan subtiel. Vergeet de opzichtige patronen in de natuurlijke kleuren. Kies voor een badpak of bikini waarbij de motieven in stijlvolle, neutrale kleuren mooi tot hun recht komen.

Bloemen en planten fleuren je op.

Het hoeft niet altijd donker te zijn. Met een kleurrijke bikini of een fleurig badpak straal je zeker. Prints van bloemen of planten fleuren je badkledij of strandkleedje direct op. Ongeacht je teint. Kleur is altijd een goed idee. Natuurlijke prints passen perfect bij die zalige vakantiesfeer.

Knipoog naar de jaren ‘60.

De mode van de jaren ‘60 blijft een belangrijke inspiratiebron. Badmode met leuke geometrische vormen of met het typische tie dye-motief siert de zomer van 2022.

De halslijn bepaalt de look.

De badmode van 2022 legt de focus op de halslijn. De diepe V-hals is ideaal om te zonnebaden. De vierkante halslijn zorgt dan weer voor een badpak of bikini met karakter. Dankzij onze paskamerservice ga je de zomer van 2022 in met de halslijn die perfect bij jou past.

Kom langs bij Maurann en ga stijlvol de zomer van 2022 in.