fbpx
Ik ga op reis en ik neem mee van de lingeriewinkel

Ik ga op reis en ik neem mee van de lingeriewinkel…

De vakantie komt dichterbij. De reismicrobe kriebelt harder dan ooit. Eindelijk op adem komen. Een reis vol avontuur of een reis vol rust. In zonnige oorden of stoere gebergtes. Reizen is dé manier om even los te komen van de dagdagelijkse gang van zaken. Maar eerst zorgen dat je alles hebt om je koffer te vullen. We helpen je alvast een stapje vooruit. Ik ga op reis en ik neem mee van de lingeriewinkel…

  1. Een badpak of bikini om in te stralen

Zelfs al ga je niet naar zuiderse oorden. In de zomer is het aangenaam warm en doet een frisse duik of een gezonde dosis zonnebaden enorm veel deugd. Doe dit in stijl. Kies een badpak of bikini om volledig op je gemak in te stralen. Boek in de hand, muziek in de oren, een frisse cocktail. La dolce vita.

  1. Luchtige lingerie

Voorzie lichte lingerie in zomerse tinten. Ga enkel voor lingerie die perfect aanvoelt qua stijl en pasvorm. Doe in alle comfort zalige wandelingen doorheen adembenemende landschappen. Maak je op voor een avondje heerlijk tafelen en straal dankzij de perfecte lingerie.

  1. Romantische slaapkledij

Op reis gaan brengt de romantiek naar boven. Neem mooie slaapkledij mee in de koffer en beleef samen volop de romantiek op je vakantieplek. Slaap als een roosje en je bent ‘s morgens terug klaar voor een vakantiedag vol ontdekkingen en belevingen.

  1. Comfortabel ondergoed

De weg naar en van je vakantieplek. De avontuurlijke en sportieve uitstappen. Comfortabel ondergoed is hierbij een must. Ga langs bij je lingeriewinkel voor perfect passend en toch stijlvol ondergoed.

  1. Handig waszakje

Lingerie is delicaat. Neem dus zeker je waszakje mee om je lingerie met de nodige zorg uit te wassen.

  1. Fleurige strandjurk

Reis licht. Neem enkele fleurige strandjurken mee. Doe ze boven je badpak of bikini en je bent klaar voor een verfrissend drankje of een eenvoudige lunch.

  1. Beauty case en make-up tas

Steek al je verzorgingsproducten en make-up in een handige tas. Alles blijft netjes op zijn plaats tijdens de reis. Heb je je bestemming bereikt? Dan gaat het uitpakken razendsnel. Je zet de tasjes in de badkamer en bent klaar om je vakantieplek te gaan verkennen.

Ga langs bij Maurann Lingerie voor de vakantiemode die perfect bij jou past.