fbpx
BTW voor prothesebeha’s en prothesebadpakken daalt

BTW voor prothesebeha’s en prothesebadpakken daalt van 21% naar 6%

Think Pink toont nog maar eens aan dat krachtige signalen werken. Hun inzet zorgt ervoor dat de BTW voor prothesebeha’s en prothesebadpakken daalt van 21% naar 6%. Een studie van de mutualiteit Solidaris toont aan dat 1 op de 4 vrouwen het moeilijk heeft om alles financieel bol te werken als de gezondheid het laat afweten. Daarom keurde de commissie Financiën in de kamer een wetsvoorstel goed om prothesebeha’s en prothesebadpakken minder te belasten.

Wat kost een prothesebeha of prothesebadpak?

Gemiddeld gezien kost een prothesebeha of prothesebadpak 35 tot 70 euro. De BTW-verlaging betekent dus een gemiddelde besparing van 5 à 10 euro per aangepast stuk lingerie. Dit is lingerie op maat, zodat je met een comfortabel gevoel rondloopt. Je goed voelen in je vel is de absolute topprioriteit.

Prothesebeha of prothesebadpak op jouw maat

Het passen van een prothesebeha of prothesebadpak is een emotionele gebeurtenis. Je hebt gestreden. Maar je hebt de moed erin gehouden. En nu sta je al heel wat stappen verder. Onderweg ben je een stukje van jezelf verloren. Tijd dat dit terugkeert. Bij Maurann Lingerie werken we samen met een ervaren bandagiste. Samen met jou gaan we op zoek naar mooie en comfortabele lingerie. Prothesebeha’s hebben geen beugels die een pijnlijke druk geven. Toch zijn ze heel vrouwelijk en elegant. Tijdens het pasmoment leggen we uit hoe je je prothese onderhoudt. Ook het bijhorende papierwerk nemen we voor onze rekening. En zijn er retouches nodig, dan doen we dit volledig zelf. Weet dat je dit niet alleen moet doorstaan. Breng iemand mee om dit emotionele moment te delen. Gun jezelf de tijd om te wennen aan jouw nieuwe lingerie. Ervaar zelf dat je er goed uitziet en neem de complimentjes aan. En dankzij de BTW-verlaging zal dit binnenkort goedkoper kunnen.

Kom langs bij Maurann Lingerie voor een prothesebeha of –badpak volledig op jouw maat.