fbpx
Check hier of jij de juiste bh-maat draagt - Maurann Lingerie

Check hier of jij de juiste bh-maat draagt

Je draagt jouw bh dag in dag uit. Het is een gewoonte. Je staat niet altijd stil bij die afzakkende schouderbandjes of die knellende beugels. Het is wat het is. Intussen pleeg je zonder het te beseffen roofbouw op je lichaam. Je spieren en gewrichten zien af. Om dan nog niet van het comfort te spreken. Laat het niet zover komen. Check hier of jij de juiste bh-maat draagt. En ga dan langs bij de lingeriewinkel voor het beste advies.

  1. Biedt de achterkant van de bh voldoende steun?

Wist jij dat de meeste steun van je bh vanuit de achterkant komt? Deze draagt maar liefst 80% van het gewicht. Zorg dus zeker dat die netjes past en mooi horizontaal rond je borstkas loopt. Komt het rugpand te hoog of spant het te hard? Of schuift jouw bh omhoog als je de armen optilt? Dan draag je zeker niet de juiste maat. Pas daar goed mee op. Want je past hierdoor onbewust je houding aan. De kans op het ontwikkelen van rugpijn is groot.

  1. Passen de beugels van de bh goed?

De gouden regel bij beugels is eenvoudig. De bh-beugels passen mooi rond de borst. Zonder te knellen, prikken of verschuiven.

  1. Hebben de cups van de bh jouw maat?

Het is echt belangrijk dat je borsten volledig in de cup passen. Komt je borst er deels uit of zie je plooitjes in de stof? In het eerste geval zijn de cups te klein. In het tweede geval te groot. Op die manier zal je nooit het gewenste comfort en de juiste ondersteuning ervaren.

  1. Zit het middelste stuk van de bh mooi tegen het borstbeen?

Je hebt het wellicht al eens meegemaakt. Je past een bh en merkt dat het middenstuk niet aansluit. Toch vind je het een mooie bh en neem je hem mee. Dat kleine stukje zal wel niet zo belangrijk zijn. Helaas ondervind je de weken erna het tegendeel. Dit is echt een teken dat de bh niet de juiste pasvorm heeft voor jou. Laat je hier niet meer door vangen.

  1. Krijg je de schouderbandjes van je bh juist afgesteld?

Moet je jouw schouders optillen om te zorgen dat je bandjes niet afvallen? Of is het op het einde van de dag een verademing om je te verlossen van die knellende bandjes? Doe dit jezelf niet aan. De gevolgen zijn groter dan je denkt. Ook hierdoor verandert je houding en loop je kans op blijvende schouderklachten. Kies voor jouw comfort en ga voor een perfect passende bh in de stijl die jij wil.

Ga langs bij Maurann en ga terug naar huis met de perfect passende bh.